Studeer je Vastgoed & Makelaardij? En wil je graag meedraaien en ervaring opdoen bij een gemeente?

Afdeling Openbare Werken van de gemeente Nuenen heeft ruimte om een 4e jaar student Vastgoed & Makelaardij een afstudeerstage aan te bieden. Als afdeling zorgen we in samenwerking met inwoners en andere belanghebbenden voor het duurzaam, schoon en veilig inrichten, beheren en onderhouden van de openbare ruimte en gebouwen.

Wat ga je doen?

In het centrum van de gemeente Nuenen ligt een parkeergarage. Deze parkeergarage is thans in gebruik door bewoners en in beperkte mate door personeel in de directe omgeving. Volgens de laatste berichten worden ongeveer 80 parkeerplaatsen niet gebruikt. Vanuit verschillende partijen bestaat de wens om te onderzoeken of deze parkeergarage geheel of gedeeltelijk openbaar toegankelijk kan worden gemaakt. Je gaat daarom in gesprek met de vereniging van eigenaren, bewoners, bedrijven en andere partijen om te onderzoeken welke opties er bestaan en welke stappen moeten worden genomen tot het openbaar toegankelijk maken van de parkeergarage.

Mogelijkheden

Voor de clusters verkeer en grondzaken ga je op zoek naar de mogelijkheden die er bestaan om de parkeergarage (deels) in eigendom te verwerven of misschien bestaan er juist wel hele andere mogelijkheden om de parkeergarage open te stellen voor bezoekers van het centrumgebied. Je doet onderzoek naar de exploitatie van de parkeergarage en adviseert de gemeente hierin.

Enkele vragen die ons te binnen schieten

  • Moeten/kunnen we alle bewoners uitkopen?
  • Welke kosten komen kijken bij de exploitatie van de parkeergarage?
  • Kunnen we misschien enkele parkeerplaatsen (ver)huren?

Hopelijk help jij ons op de goede weg en kunnen wij over enkele maanden een gedegen besluit laten nemen door de Burgemeester en Wethouders.

Dit ben jij

  • Je bent een 4e jaars student Vastgoed & Makelaardij of volgt een vergelijkbare studie in de richting van Vastgoed / Rechten (Hbo of WO).
  • Je zoekt een afstudeerstage voor minimaal 3 maanden tot 1 jaar bij de overheid/gemeente.
  • Je neemt initiatief, kan zelfstandig werken en bent leergierig.

Wat bieden wij?

Bij de gemeente Nuenen heb je behulpzame collega’s. We zijn een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is. Daarnaast bieden wij:

  • Afwisselende werkzaamheden met voldoende ondersteuning & begeleiding.
  • Stagevergoeding à € 350,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (bij stages langer dan 1 maand).

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je con­tact opnemen met Brendan Walsmit, Medewerker Beleidsuitvoering Grondzaken, via telefoon (06) 40 08 45 71 of Twan van Dijk, Projectleider, via telefoon (040) 263 15 43. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Tom de Groot, P&O-adviseur, via telefoon (088) 163 13 26.

Wil je solliciteren?

Als je belangstelling hebt voor een stageplek binnen onze gemeente, stuur dan uiterlijk zondag 29 augustus 2021 je sollicitatiebrief met CV via www.werkeninzuidoostbrabant.nl.

Gemeente Nuenen

Nuenen is wereldberoemd door Vincent van Gogh. De kernen Nuenen, Gerwen en Nederwetten liggen in het groene buitengebied tussen Eindhoven en Helmond. Ze vormen samen een levendige gemeente met betrokken inwoners.
Gemeente Nuenen staat middenin de gemeenschap. Wij zoeken energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis.