U bevindt zich op: Home / Vacatures

Vacatures

afbeelding logo Dienst Dommelvallei''

Werken bij Dienst Dommelvallei

Wil jij werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie die gemeentelijke organisaties verbindt & versterkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

De verbindende schakel voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel. Al bijna 5 jaar werken wij succesvol samen. Onze samenwerking is genoemd naar rivier de Dommel die de 3 gemeenten met elkaar verbindt. De gemeenten bedienen samen een gebied met bijna 80.000 inwoners.

Wat doen wij?

Voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel verzorgen wij alle taken op het gebied van Financiƫn, Personeel en Organisatie en Informatievoorziening. Daarnaast verzorgen wij voor de gemeenten Nuenen en Son en Breugel Sociale Zaken en Dienstverlening.

Vacatures

Kijk voor de actuele vacatures op www.werkeninzuidoostbrabant.nl Bent u op zoek naar een uitdagende vacature in de regio? Maak dan een profiel met CV aan en wordt zichtbaar voor de aangesloten organisaties!

Open sollicitatie

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail, maar bieden wel een uitstekend alternatief op de gemeenschappelijke website Werken in Zuidoost-Brabant. Hier publiceren verschillende organisaties (tijdelijke) vacatures. Ook u kunt gebruik maken van de diverse faciliteiten.

  1. Wilt u op de hoogte zijn van vacature publicaties van alle gemeentelijke organisaties? 
    Abonneert u zich dan op de mailservice en geef daarbij aan naar welke vakgebieden uw voorkeur uit gaat.
  2. Maak een account aan en upload uw gegevens naar onze CV-database. Daardoor wordt u zichtbaar voor de organisaties en uw CV wordt bij vacatures automatisch getoond.
Lees voor