Openbare Werken

Afdeling Openbare Werken houdt zich bezig met beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Binnen de afdeling Openbare Werken heb je een binnen- en buitendienst. Bij de buitendienst werk je samen met ongeveer 10 medewerkers. Dit zijn toezichthouders en medewerkers buitendienst en administratie. Een klein en gezellig team, waar de collega’s veel voor elkaar over hebben.

 

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je zelfstandig en in teamverband allerlei voorkomende werkzaamheden. Als werfbeheerder ben je bezig met het totale beheer van de werf.

Onder andere op het gebied van:

  • Zorg dragen voor het beheren van (technische) voorziening(-)en (materieel/materiaal/ of infrastructuur). Werkzaamheden kunnen omvatten: het beschikbaar stellen/uitgeven/innemen, beheren en onderhouden, reinigen, voorraad beheer, uitvoeren van controles, etc.
  • Het verrichten van de uit de beheersfunctie voortvloeiende administratieve werkzaamheden en het verstrekken van informatie aan in-en/of externe klanten over het gebruik van de voorzieningen.

 

Daarnaast kun je worden ingezet bij de gladheidsbestrijding acties en wordt je ingeroosterd in het calamiteiten rooster.

Wat kun jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO werk- en denkniveau. Relevante werkervaring (3 jaar) binnen een gemeente is een pré.
  • Je ziet de afwisseling van “handen uit de mouwen” en administratief werk als uitdaging.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je vindt het belangrijk om samen tot een resultaat te komen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Het wonen binnen een straal van maximaal 20 kilometer van de gemeentewerf Nuenen is een pré in verband met de gladheidsbestrijding.

Wat bieden wij?

Een aantrekkelijke en zeer afwisselende baan bij een ambitieuze en dynamische gemeente. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van (maximaal) € 2.904,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 6). Naast je salaris bouw je iedere maand 17,05% Individueel Keuzebudget op (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je con­tact opnemen met Peer van der Horst (Coördinator Buitendienst), via telefoonnummer (040) 2631 537. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Tom de Groot (P&O-adviseur) via telefoonnummer (088) 1631 326.