De uitdagingen voor gemeenten zijn groot, ontwikkelingen als de invoering van zaakgericht werken en de omgevingswet leiden tot andere manieren van werken. Dit heeft grote impact op medewerkers, zij zijn aan zet.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Aantrekkelijk werkgever vertaalt zich in een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers hun talenten en capaciteiten optimaal kunnen ontwikkelen. Waar een cultuur van vertrouwen heerst en leidinggevenden medewerkers de ruimte geven om eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Als medewerkers zich goed voelen, volgt het resultaat vanzelf!

Als afdelingshoofd kijk ik naar de kracht van mensen. Het streven naar de meest optimale opstelling binnen teams. En het creëren van een veilige omgeving waarin medewerkers alles mogen denken, zeggen en doen staat daarbij voorop. Ik bied medewerkers de ruimte zich te bewegen en ontwikkelen binnen hun eigen vermogen. Mijn motto: Als medewerkers zich goed voelen, dan volgt het resultaat vanzelf.

In mijn rol als afdelingshoofd ben ik me continu bewust van de opgaven die voor ons liggen. Wij werken niet voor onszelf maar voor de gemeenten. Vaak gaan dingen vanzelf, soms vraagt het extra aandacht.

Doelstellingen bereiken

Het bewaken van de samenhang is een uitdaging, een uitdaging die we als organisaties gezamenlijk aan zijn gegaan. Onze rol is verbinden en versterken van deelnemende organisaties. Onze ambitie is om toegevoegde waarde te hebben voor onze partners. Wij helpen gemeenten om hun doelstellingen te bereiken.