Zoek je een toffe stageplek bij de overheid/gemeente? En volg jij een opleiding in de richting van: financiën/financieel administratief medewerker? Wij zoeken bij Dienst Dommelvallei op de afdeling Financiën een leuke student die zich wil verdiepen in de financiële administratie van maar liefst aangesloten 4 organisaties. Wil jij graag meewerken aan het optimaliseren van processen binnen de administratie en meer leren over de wereld van financiële administratie?! We worden heel blij van nieuwe en frisse ideeën, brand los!

Over Dienst Dommelvallei

Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel. Jij gaat aan de financiële administratie van al deze organisaties werken!

Dit wordt jouw stageopdracht

Binnen de 4 organisaties moet de financiële administratie op orde zijn en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Deze taken ga jij uitvoeren:

  • Invoeren en behandelen van alle inkomende facturen.
  • Vervaardigen van nota’s.
  • Behandelen van binnengekomen herinneringen en aanmaningen m.b.t. facturen.
  • Verwerken van ingekomen post.
  • Meewerken aan het optimaliseren van processen binnen de administratie.

Dit is ideale student volgens jouw toekomstige coördinator Christa

“We zoeken een student die een studie volgt in de richting van bijvoorbeeld: financiën/financieel administratief medewerker (mbo). Je zoekt een stageplek voor een half jaar specifiek binnen de overheid/gemeente. Initiatief nemen, nieuwe/frisse ideeën aandragen, zelfstandig werken en de wil om te leren zijn termen die jou als persoon omschrijven. We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat je een leuke tijd tegemoet gaat en we kijken dan ook ontzettend naar uit om met jou samen te werken!”

Deze beloning is voor jou

Graag belonen wij jou voor je inzet en hulp bij. De beloning bedraagt € 350,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek als je langer blijft dan één maand. Ook bieden we jou voldoende ondersteuning en begeleiding zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Are you in?

Denk je dat wij een match zijn? Stuur dan uiterlijk 21 augustus je sollicitatiebrief en CV via www.werkeninzuidoostbrabant.nl. We kijken uit naar je reactie!

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 25 augustus Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anton Schellekens (teamleider cluster Beheer en Administratie: (06) 4827 9602 of a.schellekens@dienstdommelvallei.nl.