Werken bij

Wil jij werken voor de gemeenschap en jezelf verder ontwikkelen?
Kom dan werken bij Dienst Dommelvallei. Je leest alles over werken bij ons, onze laatste vacatures en wat we je te bieden hebben via onze subpagina ' Werken bij Dienst Dommelvallei(externe link).'

Werken voor de gemeenschap

De medewerkers van dienstverlening, belastingen en invordering staan rechtstreeks in contact met inwoners en bedrijven.

Medewerkers van afdeling Financiën, Belastingen en Control en afdeling Personeel, Organisatie en Informatievoorziening ondersteunen alle gemeentelijke afdelingen zodat zij de werkzaamheden voor inwoners en bedrijven goed kunnen uitvoeren. 

De politiek bestuurlijke omgeving, de maatschappelijke betrokkenheid en het werken voor meerdere organisaties, geven extra dimensies aan het werken bij Dienst Dommelvallei.

Werken aan jezelf

Dienst Dommelvallei floreert optimaal als persoonlijke ambities en talenten van medewerkers zo goed mogelijk passen bij de taken, opdrachten en doelen van de organisatie. Daarom stimuleren wij onze medewerkers in hun persoonlijk leiderschap.

Ben jij initiatiefrijk, verbindend en uit op persoonlijke groei? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op onze vacatures.

Vacatures

Leuk dat je interesse hebt in werken bij Dienst Dommelvallei.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Samen verbeteren & denken in mogelijkheden!

Vanaf 1 juli 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dienst Dommelvallei. Ik begon als Financieel Adviseur, maar inmiddels ben ik Senior Cluster Belastingen. Dienst Dommelvallei is een dynamische organisatie met medewerkers die bruisen van de energie. Samen streven we elke dag naar een beetje beter!
 

Lees hier het volledige verhaal van Bart