Ik werk op afdeling Financiën en houd me bezig met invordering en kwijtschelding. In mijn werk heb ik veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Dit maakt mijn werk erg leuk.

Elina Jaspers
Elina Jaspers

Vooruitstrevende organisatie

Dienst Dommelvallei is een integere organisatie waar de klant centraal staat! Een vooruitstrevende organisatie met een flexibele instelling. Waar je eigen verantwoordelijkheid hebt en doorgroeimogelijkheden krijgt. Wij houden de visie van de organisatie levend, we experimenteren, leren, geven en krijgen feedback.

De wereld verandert en wij veranderen mee!

Veranderen betekent voor mij, dat je flexibel omgaat met wat er op een bepaald moment aan de orde is. Het is voor mij een uitdaging om dat niet met grote plannen en lange implementatietrajecten te doen, maar door korte weloverwogen stappen te zetten.

Werken met plezier

Ik werk met veel plezier op de afdeling Financiën, cluster Invordering. Een dynamische afdeling waar goed naar ieders ideeën geluisterd wordt. 2 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding Lean, ik ben nu Improvement Specialist. Ik doe werk wat ik erg leuk vind en waar ik goed in ben. We focussen met veel creativiteit op onze doelen, zonder klantgerichtheid uit het oog te verliezen.

Leuke activiteiten

Het is fijn om soms even weg te zijn van dagelijkse drukte en samen met collega’s te genieten van leuke activiteiten. Bij Dienst Dommelvallei worden diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn teambuildingsdagen, sportavonden en after summer party’s. Onze kerstviering is altijd een bijzondere happening. Mooie locaties, een leuk thema en muziek van onze eigen Dommelvalleiband "Swing Valley". Een super gezellige en feestelijke avond als afsluiter van het jaar voor alle medewerkers van Dienst Dommelvallei.