Yolanda Schoonbrood
Yolanda Schoonbrood

Op 1 januari 2014 stapte ik van mijn functie van managementassistent in de gemeente Nuenen over naar Dienst Dommelvallei. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. In mijn functie fungeer ik als spin in het web binnen een bedrijf waar heel veel gebeurt. Altijd druk bezig met 10 verschillende dingen; dit vind ik één van de leukste dingen van mijn werk.

Onze kracht

De kracht van onze organisatie is flexibiliteit en mee bewegen. Hierdoor zijn we in staat bedrijfsvoering op maat uit te voeren voor onze gemeenten. De verscheidenheid van de gemeenten maakt dit extra leuk en uitdagend. We werken voor,- en met collega’s met verschillende achtergronden en ervaringen. Collega’s hebben respect voor elkaar; we maken gebruik van elkaars sterke kanten. Het management zoekt deze op en stimuleert je om hier iets mee te doen.

Waarom werk ik bij Dienst Dommelvallei?

Het is hier nooit saai. We zijn altijd bezig met het organiseren en uitvoeren van activiteiten en nieuwe projecten. Dit prikkelt en stimuleert je om actief mee te blijven denken en werken. Hiervoor krijg je binnen Dienst Dommelvallei zeker de ruimte. Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontplooien, verbeteren en nieuwe talenten te ontdekken. Dat geeft een goed gevoel.

Leuke activiteiten

Naast het harde werken is er ruimte voor gezellige activiteiten met collega’s onder elkaar. Met veel plezier maak ik deel uit van de Activiteitencommissie van Dienst Dommelvallei. We organiseren gezellige teambuildingsdagen, sportavonden, aftersummerparty’s en knallende X-mas party’s waar onze medewerkers nog lang over napraten. Onze activiteiten zijn altijd voor iedereen toegankelijk en erg gezellig!