Sinds 1 juli 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dienst Dommelvallei. Ik begon als Financieel Adviseur, maar inmiddels ben ik leidinggevende van het Cluster Belastingen. Dienst Dommelvallei is een dynamische organisatie met medewerkers die bruisen van de energie. Samen streven we elke dag naar een beetje beter!

Bart Maas
Bart Maas

Harmonisatie

De eerste jaren bij Dienst Dommelvallei stonden voor mij in het teken van harmonisatie.

Achter de schermen harmoniseren van werkprocessen voor 3 gemeenten met ieder een eigen werkwijze. En met behoud van hun publieke profiel, was een mooie uitdaging voor de hele organisatie.

Een voordeel van het werken voor meerdere organisaties is, dat er altijd vergelijkingsmateriaal is. “Zo werken we hier nou eenmaal” gaat bij ons niet op.

Een van de leukste dingen aan mijn werk bij Dienst Dommelvallei is dat je altijd wordt uitgedaagd om te zoeken naar de beste oplossing.

Kansen

Als medewerker van Dienst Dommelvallei krijg je veel kansen en mogelijkheden. Dienst Dommelvallei is een werkgever die écht met jou meedenkt en kijkt naar jouw potentie. De afgelopen jaren heb ik uitdagende projecten gedaan. Daarbij is mij de kans geboden om intern door te groeien naar een leidinggevende functie.

Ben jij ook iemand die denkt in mogelijkheden? Grijp jij graag kansen die bij jouw ontwikkeling passen? Dan is Dienst Dommelvallei ook de plek voor jou!

JAN | Jonge ambtenaren netwerk

Samen met collega’s bij de gemeenten, heb ik het Jonge Ambtenaren Netwerk (JAN) opgezet. Jan heeft als doel de jonge ambtenaren van de 4 Dommelvallei-organisaties te verbinden. Wij organiseren activiteiten in het kader van (persoonlijke) ontwikkeling, innovatie en kennis. Daarbij is er natuurlijk ook ruimte voor de sociale contacten.